Een fietscomputer is een must have

Als je een fanatieke fietser bent en je hebt geen fietscomputer dan hoor je er tegenwoordig niet meer bij.

Een fietscomputer is een heel handig dingetje
Tegenwoordig leggen we alles vast. Van het aantal kilometers dat je hebt hardgelopen tot het aantal kilometers dat je hebt rondgetoerd op je fiets. Er zijn verschillende websites waarin je je voortgang voor jezelf en voor de rest van de wereld kunt vastleggen. De meest populaire is natuurlijk Strava.

De echte wielrenner heeft er al zeker een paar versleten
Want de technologie stopt niet. Er was eerst een fietscomputer waarmee je alleen de snelheid en het aantal afgelegde kilometers kon zien. Nu zijn er fietscomputers waarbij je je hartslag kunt meten. Samen met een sensor behaal je de beste resultaten. Kijk op www.Sport44.nl voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maar er zijn er meer
Je kunt voor iedere situatie een andere fietscomputer aanschaffen. Ze zijn er met en zonder GPS en de meest uitgebreide fietscomputers hebben een calorieën teller, een hoogtemeter en een teller voor het aantal omwentelingen die je wielen hebben gemaakt. Hoe gek wil je het hebben? Bij www.Sport44.nl vind je een uitgebreid assortiment.

Een mooi cadeau
Ken je iemand die het de hele tijd over wielrennen heeft en je wilt weleens weten of het waar is dat er gemiddeld 35 kilometer per uur gefietst wordt? Doe er één cadeau. Wedden dat diegene er heel blij mee is. En jij natuurlijk ook.