Hometrainer Fiets – Een betere conditie in no-time

Houd je van fietsen maar is het weer te slecht, zijn er geen mooie fietsroutes in de buurt of is fietsen geen uitdaging meer? Dan is een hometrainer iets voor jou!

Met een hometrainer fiets kun je je conditie verbeteren, afvallen of spiergroepen trainen. Het werkt snel en simpel, spring op de hometrainer en trappen maar. Je zult nooit last hebben van regen of wind en het trapt zwaarder dan een normale fiets waardoor het een uitdaging blijft.

Ook voor revalidatie is een hometrainer een uitstekende keuze, met een hometrainer kun je je spieren na een blessure makkelijk weer trainen of tijdens je revalidatie je conditie op pijl houden.

Een hometrainer neemt weinig ruimte in beslag en kan hierom bijna overal worden neergezet. Je kunt wanneer je maar wilt een fietstochtje maken, ’s ochtends na het opstaan, ’s middags na het werk of ’s avonds na het eten, het kan allemaal.

Door elke dag een half uurtje te fietsen verbrand je zo’n 550 kcal wat gelijk staat aan een bakje Doritos chips met een colaatje. Dat is toch zo gedaan! Wanneer je dagelijks wat op de hometrainer gaat fietsen scheelt dat enorm op de lange termijn.

Kijk gerust rond op de website voor andere soort fitnessapparatuur.